Docking

2

♂♂

Definició:

És una forma de masturbació entre homes. Un d'ells es retira el prepuci i l'altre li cubreix el gland amb el seu. Després de fixar-los, els dos penis s'acaricien mutuament al deslizar-se la pell.

Una variant d'aquesta tècnica consisteix en lligar els penis amb un cordill al voltant dels prepucis.

Cal tenir en compte...

El potencial de la llàgrima está present. Pràctica que acostuma a ser dolorosa si no es fa bé. A més a més, sempre existeix la possibilitat de propagació d'una ETS o una infecció.

Degut a que el penis es sensible, l'acoblament pot causar erupcions cutànies, "picazón" o altres irritacions de la pell.

I, por suposat, el joc massa agressiu per part d'uno o ambdos participants pot causar dolor en el penis simple.

Vols saber-ne més?

Barcelona, EspañaWikilove, practicas sexuales, orientaciones sexuales, sexo, relaciones sexuales

Sadomasoquisme

Definició:

És una pràctica sexual que utilitza el dolor, la dominació, o inclús la humillació, en la búsqueda de plaer. 

Sadomasoquisme ve de dos tèrmes: sadisme i masoquisme. El sadisme (tèrme desenvolupat a partir del nom del Marqués de Sade) consisteix, per part d'una persona, a infligir patiment a l'objete del seu desig per accedir al plaer. El masoquisme, al contrari, consisteix en rebre, i necessitar, aquest patiment per assolir el mateix plaer. La parella, per tant, estableix una relació de dominant/dominat, en la que la posada en pràctica de violència verbal i serveis corporals els hi proporciona una satisfacció intensa. 

Pot ser grupal.

Història:

La pràctica d'actes sadomasoquistes consensuats individuals o grupals apareix esporàdicament en la història des de l'Antiguitat.

Ja en el Segle IX a. C. existeixen referències de flagelacions en el culte a la deessa Artemisa (Arthemis Orthia). La Tomba della Fustigazione (període etrusc, segle VI a. C.) conté la pintura de dos homes assotant a una dona en un context inequívocament sexual.

El conegut Kama Sutra (Índia, segle IV a. C.) descriu diverses formes de relacions sadomasoquistes, i diversos poetes romans com Juvenal o Petronio parlen de persones lligades i assotades per raons eròtiques.

Però el terme sadomasoquisme, en realitat està compost de dos vocables (sat / sadisme i masoquisme) que corresponen a dos famosos escriptors: el primer a Donatien Alphonse François, comunament conegut com 'marquès de Sade', qui va introduir en algunes de les seves obres a personatges que trobaven excitació i plaer sexual en provocar dolor i humiliació en altres persones. El mateix marquès de Sade gaudia amb aquest tipus de pràctiques. D'altra banda ens trobem amb l'escriptor d'origen austríac Leopold von Sacher-Masoch, qui en algunes de les seves obres va introduir situacions en què algun dels seus personatges gaudien i aconseguien el clímax sexual al veure's humiliat o maltractat per una altra persona.

Va ser l'any 1890 quan el psiquiatre alemany Richard von Krafft-Ebing va publicar un tractat sobre la psicopatologia de la conducta sexual i en ell assenyalava que el patró de comportament en certs individus que sentien plaer sexual a través del dolor i / o humiliació (ja fos donant com rebent) s'assemblava al descrit tant pel marquès de Sade (els que infligeixen dolor) com per Leopold von Sacher-Masoch (els que el reben).

Cal tenir en compte...

S'han de fixar límits per evitar relliscades: algunes pràctiques poden ser perilloses, ja que en parlar de violència es parla de ferides. Per tant, la parella haurà d'haver establert un codi que ha d'utilitzar la persona que es sotmet per marcar la detenció immediata sense discussió. La seguretat no és negociable, de la mateixa manera que cal calcular bé l'impacte d'aquestes pràctiques sobre l'equilibri psicològic de cada un, particularment del dominat.

Encara que actualment sembla irrefutable que cada persona dirigeixi la seva vida sexual com vulgui, ¿es pot permetre tot sota el pretext de que forma part de la intimitat? I aquí se situa el límit: encara que el sadomasoquisme es basi en una relació dominant / dominat, no pot infligir cap servei sense el consentiment de l'altra persona. En aquest cas, es tractaria d'una agressió i la víctima tindria dret a denunciar per agressió a la seva integritat física i / o agressió sexual.

Vols saber-ne més?

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Assots o spanking

Definició:

Acte d'utilitzar la mà o algun objecte per assotar a una persona; principalment en les natges, però també pot ser en zones com cuixes, cames, pits, tòrax o genitals.

Curiositats:

És una activitat comú entre membres de la comunitat BDSM (Bondage, Disciplina, Submissió i Dominació).

Segons Alberto Torrentera, doctor en antropologia del Centre d'Investigacions i Estudis Superiors en Antropologia Social, la diferència entre una sessió de natges ocasional i una relació BDSM depèn, sobretot, "de la intensitat i dels instruments que s'utilitzin", però davant tot, "de l'escena que l'acompanya"

Història:

Des de temps antics s'han fet servir assots com pràctica de càstigs, ensenyaments i pràctiques sexuals.

Es coneix per ''vici anglès '' ja que hi va haver un país on aquest tipus de càstigs s'aplicaven sobiranament, Anglaterra. Aquesta pràctica estava estesa per totes les capes de la societat que fins i tot els veïns francesos no van dubtar a anomenar així aquest tipus de pràctiques.

Cal tenir en compte...

Per dur a terme el spanking, aquests consells serviran per als que volen iniciar-se en parella:

1. La confiança és la base del spanking, si no hi ha confiança mútua és molt poc probable que la parella es deixi seduir per aquesta proposta.

2. L'spanking és una pràctica consensuada on tots dos gaudeixen, tot el que no sigui consentit per la parella és violència física.

3. Perquè la parella no se senti incòmoda o tensa, és preferible establir els límits d'aquesta pràctica per endavant. Els límits ben definits li permeten relaxar-se i gaudir al màxim el plaer.

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Privació sensorial

Definició:

La privació sensorial, en BDSM, s'aconsegueix a través de l'ús deliberat d'objectes bàsics com bendes, caputxes o taps per les orelles per tal de reduir o eliminar la capacitat natural de rebre informació amb els nostres sentits, i així aconseguir sessions de joc encara més potents i estimulants

Consells:

1. - Experimenta i negocia. Com en tota experimentació, assegura't que totes les parts han parlat prèviament tot el que es farà o no, i específicament fixa paraules de seguretat i senyals que es fessin servir en cas necessari. 

2. - Realitza test a les joguines. Fes proves amb l'equip prèviament abans que comenci la sessió. Per exemple utilitza els taps d'oïdes per saber quin pot ser el seu límit, si pot sentir alguna cosa o la privació és total, etc. Prova també la bena pels ulls; assegura't que compleix la seva funció (si es poden veure ombres o si per contra prefereixes que sigui totalment opaca), aquest tipus de coses. 

3. - Pren consciència de l'espai. Si s'espera que la persona privada es mogui per l'escena mentre està embendada (per exemple seguint divertides i estimulants ordres), assegura't que es porta a terme en ambients que resultin familiars o que almenys hagi pogut fer-se una idea de quants 'passos'són necessaris per arribar a un objecte o com de lluny està. 

4. - Vés pas a pas. Comença a poc a poc! El que és tolerable i plaent per a cada un durant una sessió normal es pot veure intensificat quan hi ha privació sensorial involucrada. Potser trobes que el que normalment gestiones i gaudeixes canviï, ja sigui per perquè pots "tolerar més o menys". És hora d'explorar i gaudir a un nou nivell d'intensitat.

5. - Sigues creatiu. La privació sensorial és senzilla. Es poden dur a terme amb molts elements comuns: Per l'oïda, uns cascos amb una mica de cotó, o (recomanat) uns taps de natació realitzaran estupendament el treball. Pel que fa a la visió, una corbata, fundes de coixins, bufandes fan sovint de magnifiques i improvisades bendes en els nostres jocs. Aprendre quins elements funcionen (o no) és part d'un procés molt divertit, l'important és jugar amb cap i que qualsevol prova no t'acabi costant un braç o una cama!

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Fisting

Definició:

És una práctica sexual ruda que consisteix en la introducció de la mà de forma parcial o completa en l'anus o la vagina.

A tenir en compte...

S'ha de realitzar un rentat de mans apropiat, i una neteja completa de la zona sexual. Es necessita un bon lubricant.

Es recomana utilitzar guants de làtex.

En realitzar fisting són molts els vasos sanguinis del recte i la vagina que queden oberts a causa de la rudesa de la pràctica, de manera que és necessari l'ús de preservatiu si després es vol fer una penetració anal o vaginal perquè el risc de transmissió del VIH i qualsevol malaltia sexual és molt més elevat.

2

♀♂

♀♀

♂♂

Ruleta sexual o joc del moll

Definició:

Els homes s'asseuen amb els calçotets baixats, i l'altre es pose damunt per practicar coits de 30 segons: per torns cronometrats, un darrere l'altre. Quan la ronda acaba, tornem-hi. Guanya el noi que aguanta més sense ejacular.

Hi ha la variant de jugar com al joc de les cadires, al canviar la música, canvien la parella. 
A tenir en compte...

La possible lògica conseqüència d'aquest arriscat divertiment són els embarassos no desitjats. Però també existeix un alt grau de risc de contraure infeccions de transmissió sexual: "El VIH, gonorrea, sífilis, hepatitis C, HPV o infeccions com candidiasi, fongs o herpes’’. A més a més, al no haver estimulació, forçar la penetració pot donar lloc a un estrip en les dones/homes penetrats.

Vols saber-ne més?

+2

♀♂

♂♂

Fuck of death

Definició:

Procedimient que es du a terme com una orgia aparentement convencional, però amb la particularitat de que un de los participants està contagiat amb VIH. Tots saben que algú està infectat, però no saben qui és l'individu malalt. 

Història

A princips d'any els medis de comunicació es van fer resó d'aquest joc, tot i que no s'ha demostrat que sigui una moda preocupant entre els joves.
A tenir en compte...

Existeix un alt grau de risc de contraure infeccions de transmissió sexual: "El VIH, gonorrea, sífilis, hepatitis C, HPV o infeccions como candidiasi, fongs o herpes"

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Chemsex

Definició:

Combinació de relacions sexuals amb l'ús de determinades drogues il·legals o sense recepta per tal de facilitar, potenciar o perllongar (de vegades en sessions de més d'un dia) la trobada sexual.

Quines drogues fan servir? Les més directament vinculades al ChemSex són: la mefedrona, la metamfetamina i el GHB, que incideixen directament en l'experiència sexual i que moltes vegades es consumeixen per via intravenosa. A més a més, es fan servir moltes com MDMA, el popper, la cocaïna i fàrmacs per a la disfunció erèctil: tadalifo i sineldafilo.

Història

L'ús sexualitzat de l'esmentat còctel de drogues es comença a detectar fa una dècada, entre el col·lectiu d'homes que tenen sexe amb homes als EUA. Arriba a Europa a través del Regne Unit.
A tenir en compte...

Riscos inherents a les pròpies drogues, riscos de descuidar la protecció durant el sexe i les problematiques que implica per al tractament antiretroviral en les persones amb VIH positiu. En concret, els contagis de VIH, hepatitis i de dependència a les drogues.

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Stealhing

Definició:

Treure el condó durant la copulació malgrat haver acordat amb la seva parella utilitzar-lo. Per aquest motiu s'ha catalogat com una "agressió sexual".

Curiositats:

Segons la Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, aquesta pràctica és un delicte, ja que no hi ha cap consentiment.
A tenir en compte...

A part del que s'ha comentat anteriorment, que és un delicte, hi ha el risc de contraure malalties de MTS, o el risc a un embaràs no desitjat.

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

Asfixia

Definició:

Consisteix en asfixiar-se fins gairebé perdre el coneixement mentre practiques el coit. També hi ha l'asfíxia autoeròtica que es realitza a un mateix mentre et masturbes.

Es poden utilitzar variants d'objectes, des de cinturons, cordes, brides, fins bosses de plàstic o mocadors, i les mans.

Curiositats:

Aquesta pràctica sembla remuntar-se a diversos segles d'antiguitat: està registrada com pràctica entre els esquimals i alguns pobles asiàtics. La pràctica de la autoasfixia eròtica s'ha documentat des de principis del 1600
A tenir en compte...

Si la pràctica es descontrola pot ser molt perjudicial per a la salut, fins a la provocar la mort.

figging

Definició:

És una forma de masturbació incluida en l'àmbit del BDSM que consisteix en la estimulació de la circulació sangüínea a través de la introducció d'un troç d'arrel pelada de gingebre tallada en una forma similar a un dit o consolador.

Algunes persones extreuen el suc i el froten per zones com el clítoris.

Curiositats

El figging era un mètode de tortura que utilitzaven com a forma de disciplina sobre les esclaves de l'antiga Grècia. En aquesta época històrica, el picor tenia la finalitat de restringir la mobilitat dels reclusos o recluses.

El nom prové de feaguing, una pràctica que consistía en introduir un irritant com el gingebre, ceba o pebre en l'anus dels cavalls per que portessin la cua aixecada, i es moguesin de forma animada.

Variants

Si ho vols practicar i no tens gingebre a mà també ho pots probar amb ceba, pebre o guindilles

 

Cal tenir en compte...

Produeix un fort picor i "escozor" al entrar en contacte amb la mucosa, a l'hora que provoca una gran sensació de calor i dilatació.

 

Vols saber-ne més?

1

2

+2

♀♂

♀♀

♂♂

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram wikilove

Projecte iniciat en col·laboració amb: